Spring menu over
Foto af kvinde med mobiltelefon i hånden ved et intelligent stoppested - Smart Stop

Movias podcastserie | Kollektiv mobilitet uden for de større byer

Lyt til intro | 2:05 minutter

Lyt med, når vi i fire temabaserede afsnit åbner op for hverdagens erfaringer og problemstillinger i den kollektive mobilitet uden for de større byer.

Den kollektive mobilitet er i konstant forandring. Nye mobilitetsformer vinder frem og den klassiske kollektive transport udvikler sig med stadig større skridt. Det får betydning for den kollektive mobilitet uden for de større byer, og de mobilitetsløsninger, der skal løfte den.

I Movia har vi derfor sammensat en podcastserie, der sætter fokus på lige netop det. Den kollektive mobilitet uden for de større byer. Hvad er der af muligheder og hvilke tiltag er allerede sat i værk.

Movias podcastserie | Kollektiv mobilitet uden for de større byer

Unge og uddannelser | 18:19 min.

Hør, hvordan du skaber de bedste rammer for unges transport til og fra uddannelse. Vi har været forbi Campus Frederikssund for at høre om deres erfaringer med at skabe gode mobilitetsrammer for de unge.

Synlige knudepunkter | 18:29 min.

Lyt med, og bliv klogere på, hvordan knudepunktsskilte viser borgerne, at her er et mødested, hvor samkørsel, flextrafik og plustur med mere møder den klassiske kollektive transport.

Cykelparkering | 17:01 min.

Cykelparkering, et simpelt greb der gør en stor forskel. Vi har været forbi Slimminge lidt uden for Køge og talt med en håndfuld borgere, der fortæller hvorfor cykelstativer i kombination med stoppesteder er en rigtig god idé.

360 graders makeover | 14:02 min.

Lyt med og hør, hvorfor det var en god idé, at opgradere buslinje 460R, og hvordan det sammen med et løft af ruten med nye læskærme, bedre belysning og ny belægning tiltrækker nye passagerer.