Spring menu over

10.3 Rejser til/fra Bornholm

En Bornholmbillet giver dig ret til at rejse med DSB, Öresundståg, Skånetrafikkens Pågatog til/fra Ystad, samt færgen mellem Ystad og Rønne, og tilslutning med bus eller tog i de omstigningsområder, som i parentes er anført på billetten.

Omstigningsområderne består af det antal af zoner, som er angivet på billetten. De sjællandske zoner 1 - 99 er samlet i betegnelsen omstigningsområde (Alle). Til- og fra-stationen, der står på billetten, bestemmer det samlede omstigningsområde (altså der, hvor man frit kan køre med både bus, tog og Metro). På resten af Sjælland, Lolland, Falster og Møn er omstigningsområdet alene afrejse- eller destinationszonen.

På billetter Vest for Storebælt til Bornholm er omstigningsområderne angivet med zonenummer/zonenumre, og på selve Bornholm er omstigningsområdet angivet med (Alle).

Eksempler på omstigningsområder for billetter til/fra Bornholm
København H – Rønne (:
”(Alle)” til ”(Alle)”
Høje Taastrup – Rønne:
”(Alle) – (Alle)”
Næstved – Rønne:
”(260) – (Alle)”
Aarhus til Rønne
”(01-13)” til ”(Alle)”
Gyldighedstid for billetter - Bornholm
DSB’s billetter gælder til en enkelt fremadskridende rejse med toget og til fri rejse med bus, metro og lokal- og letbaner i omstigningsområderne. De gælder indtil kl. 04.00 natten efter rejsedatoen.

På Bornholm er billetter gyldig til én rejse med BAT bus i forbindelse med færgen.

Børn - Bornholm
Børn under 16 år, der rejser alene, betaler halv pris hos DSB. I bussen og Metroen gælder de sædvanlige regler for børn.

Her kan man købe billetter til/fra Bornholm
Du kan købe billetter til/fra Bornholm på dsb.dk eller i DSB app.